Waarom glasvezel?

Weet jij hoeveel apparaten er bij jou thuis gebruik maken van een internetverbinding? Desktops, laptops, smartphones, tablets, interactieve televisies en game consoles. Maar ook camerabewaking, alarmsystemen, energiebeheer en alle andere apparaten die je via internet met de afstandsbediening of zelfs met een smartphone of tablet kunt bedienen.

De snelheid van een glasvezelverbinding zorgt ervoor dat je moeiteloos al deze apparaten tegelijk kunt gebruiken. Als enige verbindingssoort laat glasvezel je even snel uploaden als downloaden. Handig bij back-uppen naar de cloud of het versturen van filmpjes en foto’s per mail!

Ben jij al klaar voor de toekomst?

In de onderstaande video leggen wij jou uit waarom jij moet kiezen voor glasvezel. Start vervolgens de Wizard en vind je ideale pakket!

Voordelen van glasvezel Waarom bij ons? Hoe werkt het?

Voordelen van glasvezel

Er zijn drie belangrijke voordelen te noemen van glasvezel. Ten eerste heb je supersnel internet, ten tweede kun je rekenen op constante kwaliteit van je tv-, telefoon- en internetsignaal en ten derde heb je ook nog eens een heel hoge uploadsnelheid (even hoog als je downloadsnelheid). En dat voor een heel voordelig maandbedrag!

Supersnel internet

Met een glasvezelverbinding kun je razendsnel internetten. Dit is handig bij het downloaden en uploaden van grote bestanden, zoals foto's, filmpjes, games en muziek.

Constante kwaliteit

Met glasvezel ben je verzekerd van een constante snelheid en een stabiele internet, bel en televisie verbinding.

Razendsnel uploaden

Als enige verbindingssoort laat glasvezel je even snel uploaden als downloaden. Handig bij back-uppen naar de cloud of het versturen van filmpjes en foto’s per mail!

Waarom bij ons?

Wij zijn als adviseur onafhankelijk van operators en dienstenaanbieders. Het belang van de deelnemers aan jouw plaatselijke breedbandinitiatief staat voorop!

100% onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en wij werken samen met een groot partnernetwerk van providers. Hierdoor kunnen wij jou de beste en de meest actuele deals bieden.

Altijd de laagste prijs

Bij ons ben je altijd verzekerd dat je nooit meer betaalt dan rechtstreeks bij de providers. Wij bieden jouw de juiste prijs en bij ons heb je meer service en gemak.

Een pakket dat bij jou past

Het vinden van jouw ideale glasvezelpakket is bij ons zo gepiept. Er is namelijk altijd een pakket dat precies bij jou past. Doe de wizard en je weet het.

 

Hoe werkt het?

Het kiezen van het juiste glasvezelabonnement is zo gepiept. In 3 simpele stappen kun jij een glasvezelabonnement afsluiten dat precies past bij jouw leefsituatie.

Check de beschikbaarheid

Geef op de homepage aan in wat voor een leefsituatie jij momenteel zit en vul je postcode in om te controleren of je over glasvezel beschikt.

Doe de keuzehulp

Er is altijd wel een glasvezelpakket dat precies bij jou past. Doe de keuzehulp en je weet het. Klik hier

Afsluiten

Wanneer jij de wizard hebt doorlopen, dan hoef je alleen nog maar jouw gegevens in te vullen en kun je het best passende glasvezelabonnement afsluiten.

Makkelijk overstappen

Wil je zelf profiteren van de voordelen die glasvezel biedt, dan kun je heel snel en eenvoudig overstappen. Doe de wizard, bestel je ideale glasvezelpakket en wij helpen jou met overstappen, zodat jij op het juiste moment beschikking hebt over glasvezel.

Waarom glasvezel

Bestellen

Als je de wizard hebt gedaan, kun je zelf je glasvezelpakket kiezen uit onze voorselectie. Je bestelt dit pakket rechtstreeks bij de provider van jouw keuze.

Waarom glasvezel

Overstapservice

Je maakt gebruik van de overstapservice van de betreffende provider. Wij geven jou persoonlijke overstaptips m.b.t. jouw overstap en als je vragen hebt, staan we voor je klaar.

Waarom glasvezel

Verhuizen

Uitpuffen na de verhuizing gaat een stuk relaxter als je glasvezelverbinding al werkt zodra je verhuisd bent. Daar helpen wij jou bij, zodat je gelijk aan de slag kan!

Anderen over glasvezel

Veel mensen profiteren al dagelijks van de voordelen die glasvezel te bieden heeft. Of je nu student, starter, gepensioneerd bent of een gezin hebt, er is altijd wel een glasvezelpakket dat bij jou past.

Dhr. Render
“Nu hebben we internet, tv en telefoon voor een vast laag bedrag”
Dhr. Render
Dhr. Hans
“Nu de kinderen uit huis zijn, bellen we bijna elke dag wel met ze. Voor een vast bedrag, dat wel”
Dhr. Hans
Familie Averesch
“Met glasvezel kan ons gezin profiteren van snel internet en een goede verbinding. We kunnen allemaal tegelijk gebruikmaken van onze laptop, computer, televisies, smartphones en tablet. En dat allemaal op hetzelfde moment”,
Familie Averesch
Familie Poolman
“Laat ze lekker online gamen met een stabiele glasvezelverbinding”
Familie Poolman